CAT / ESP / ENG
Representem destacats fabricants de pernils i espatlles que segueixen un procés d’elaboració artesà, tenint cura del procés per a obtenir la màxima qualitat, situats en les millors regions del país en la fabricació de pernils, com són Guijuelo, Jabugo, Córdova, Ávila i Salamanca.

Oferim un ampli ventall de productes i preus, podent triar entre tres races de porc negre ibèric, els quals són caracteritzats per una textura, color i gust diferents.

Tipus de producte

Ibèrics: D’Aglà i d’Enceball
Tradicionals: Duroc, Gran Reserva i Bodega

Formats

Peça Sencera amb ós
Centre de Pernil Desossat (peça sencera al buit, partit, premsat, pelat, emmotllat i partit)
Pernil Curat Llescat (1 Kg., 100 gr.)

*Regals i lots de Nadal: Oferim formats amb malla blanca i caixa 1x1 amb gravat de fusta.

972 394 331

xargayo@arrakis.es

Josep Xargayo SA
C/ Puigcerdà nº7,
Polígon Industrial Casa Nova
17181 Aiguaviva (Girona)